Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het huren van lego. We vertellen je graag alles over het lego huren bij Bricks Aholic! We beiden drie verschillende mogelijkheden aan om lego te huren. Lees per mogelijk hoe het werkt. Heb je vragen dan zijn we altijd bereikbaar via de informatie icoon (groen i).

Lego huren, Mr. Bricks legt het uit.

Legotheek (onze lego bibliotheek)

Je huurt via onze lego bibliotheek (legotheek) lego-sets welke je in de speelgoed winkels kunt kopen. De kosten voor het huren zijn maar een fractie wat je betaald in de winkel. Door te huren kan je dus meer bouwen met lego en hergebruik je zaken die er al zijn en hoeft dit niet nog meer geproduceerd te worden. Daarnaast biedt het huren via onze legotheek je de optie om dure sets te bouwen voor een klein bedrag. Je huurt de lego in onze bibliotheek altijd voor 4 weken. Verzending en retourneren van de lego gaat niet van deze 4 weken af. Zo heb jij dus maximaal de tijd om lekker te bouwen zonder je druk te maken over de tijd!

Lego BouwBoxen (ongesorteerd)

Daarnaast bieden we BouwBoxen aan met ongesorteerde lego voor kinderfeesten, evenementen, familie dagen op werk of school, workshops op werk, school of voor teambuilding activiteiten. Deze boxen bevatten allerlei lego elementen waarmee je van alles kan bouwen. Alleen je creatieve fantasie is je limiet! Deze boxen zijn per week te huur.

Worshop BouwBoxen

Als laatste bieden we ook thema boxen aan waarin een kant-en-klare workshop / opdrachten in zit. Deze workshops of opdrachten kan je los, in combinatie met lego en/of als een alles in een pakket huren. Het alles in een pakket betreft de gekozen workshop met lego en een begeleider.

Al te huren lego is te versturen naar je. Wij versturen onze boxen in Nederland, Belgie en Duitsland. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de lego die je wilt huren af te halen bij Bricks Aholic in Uden (Noord-Brabant, Nederland).

Heb je vragen, neem dan contact met ons op: Door een email te sturen naar [email protected]m
een Whatsapp bericht te sturen of te bellen op nummer: 06-33830153.