Waarom niet een (kinder)feestje geven met als thema Lego? Heb je de spullen niet in huis of niet genoeg voor het LEGO kinderfeest? Geen probleem huur de LEGO bij Bricks Aholic. We hebben hiervoor de BouwDoos Freestyle, hierin zit 25 liter aan LEGO. Dit is genoeg om 8 kinderen mee te laten bouwen. De Bouwdoos heeft genoeg LEGO voor het maken van voertuigen, dieren en/of andere bedachte ideeen van de kinderen. Bestel gemakkelijk verschillende kleuren grondplaten bij deze BouwDoos zodat de kinderen hun creaties hierop kunnen opbouwen. Wil je ook dat ze verhalen kunnen vertellen? Dan bieden we ook minifiguren aan!

Liever een paar LEGO sets die de kinderen kunnen bouwen? Huur dan een BouwDoos Basic, Creator of Master heb je meteen een activiteit voor op het (kinder)feest!

Hoe plan ik een LEGO kinderfeest(je)?

 1. Prik een datum voor het LEGO kinderfeest(je)
 2. Verstuur of geef de uitnodgingen aan de kinderen
 3. Zorg voor LEGO en eventuele aankleding
 4. Maak een globale planning voor het LEGO kinderfeest
 5. Zorg dat je een lekker drankje en/of hapje in huis hebt
 6. Regel een bedankje
 7. Veel plezier!

Wat zijn leuke LEGO activiteiten tijdens een LEGO kinderfeest(je)?

 • LEGO FLUISTEREN
  Een gefluisterd woord proberen te horen kan tot grappige resultaten leiden. Laat een vriend je een bouwidee influisteren en kijk of je het juiste model kunt maken. Dit spel begint rustig, maar kan eindigen in luid gelach!
 • TWINTIG STENEN
  Alles wat je nodig hebt voor dit spel zijn 20 stenen en een beetje fantasie. De uitdaging is om iets te bouwen met steeds minder stenen. Het is verbazingwekkend wat je kunt bouwen met een klein aantal stenen!
 • IN 30 SECONDEN
  Drie, twee, één en bouwen! Je hebt een vaste hand nodig om tegen de klok te bouwen in dit snelle spel. Daag je vrienden uit om erachter te komen wie een model op raketsnelheid kan bouwen!
 • SCHUD JE ZINTUIGEN WAKKER
  Kun je zien wat een LEGO-model is, alleen met je handen? Stel je tastzin op de proef door te raden wat de modellen van je vrienden zijn met alleen je vingers als gids. Niet spieken!
 • SPIONEREN
  Heb je er ooit van gedroomd om een ​​spion te zijn? Dit spel test je snuffelvaardigheden! De speler die wordt gekozen om de spion te zijn, moet kijken naar wat het andere team aan het bouwen is en aan hen rapporteren. Kan jouw team kopiëren wat de tegenstander bouwt?

Wanneer je bij ons een BouwDoos Freestyle huurt krijg je een PDF met bovenstaande LEGO Games en meer er gratis bij. Zo wordt jouw kinderfeestje nog leuker met LEGO!

Graag onze PDF ontvangen? Dat kan via onderstaande knop!