LEGO huren voor op school

Workshop leren samenwerken waarbij lego als middel wordt gebruikt

Er zijn verschillende redenen waarom scholen baat kunnen hebben bij het huren van LEGO in plaats van het te kopen. Ten eerste kan het huren van LEGO scholen geld besparen. LEGO is duur in de aanschaf, en als een school LEGO alleen voor een specifiek project of een specifieke klas wil gebruiken, kan het voordeliger zijn om deze te huren in plaats van te kopen.

Bovendien kan het huren van LEGO scholen toegang geven tot een grotere verscheidenheid aan sets en onderdelen. Wanneer scholen lego huurt, kunnen ze kiezen uit een reeks verschillende sets en thema’s, waaronder gelicentieerde sets zoals Harry Potter, Star Wars, Marvel of ongesorteerde lego. Hierdoor kunnen leraren de vorm kiezen die het meest geschikt zijn voor hun curriculum en de interesses van hun studenten, zonder dat ze zich verplichten om de lego te kopen.

Ook kan het huren van LEGO sets milieuvriendelijker zijn. Wanneer een school een set huurt, gebruikt ze een product dat al bestaat, in plaats van een nieuwe te kopen en zo bij te dragen aan consumentenverspilling. Dit kan helpen de milieu-impact van LEGO te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Bovendien kan het huren van LEGO een handige en flexibele manier zijn voor scholen om LEGO in hun lesprogramma op te nemen. Scholen kunnen naar behoefte huren, in plaats van een grote verzameling LEGO-stenen en -onderdelen op te slaan en te onderhouden. Dit kan vooral gunstig zijn voor scholen met beperkte opslagruimte of budget.

Over het algemeen kan het huren van LEGO een handige en kosteneffectieve manier zijn voor scholen om LEGO in hun lesprogramma op te nemen. Het kan toegang bieden tot een breed scala aan sets en stukken, duurzaamheid bevorderen en geld besparen. Door LEGO-sets te huren, kunnen scholen hun leerlingen de voordelen bieden van bouwen met LEGO zonder de financiële en logistieke uitdagingen van het bezitten van een grote collectie.

Wij bieden scholen daarom verschillende mogelijkheden en boxen aan om lego te huren.

Of vraag een offerte aan