Lego huren voor je workshops

Huur je losse LEGO blokken

Ben je op zoek naar LEGO voor eenhet geven van een workshop of leuke teambuilding bijeenkomst? Bricks Aholic biedt een makkelijk manier om deze bouwstenen te huren.

BouwDoos Freestyle, hoe werkt het huren?

De BouwBox Freestyle bevat 25 liter (+/- 6 kg) aan verschillende LEGO blokken. De BouwDoos is door de gemengde bouwstenen voldoende voor 6 personen en geschikt voor zowel meisjes als jongens vanaf de leeftijd vanaf 5 jaar. Ben je van plan om een grote activiteit te organiseren? Vraag dan je prijsopgave aan via het volgende formulier en beschrijf in het kort de activiteit welke je wilt organiseren. Wij nemen dan naar aanleiding van dit formulier contact met je op om de benodigdheden door te nemen. Dit zodat je genoeg LEGO voor jouw evenement/activiteit hebt!

De BouwBox Freestyle kan worden opgehaald of naar je worden verstuurd. Het verzenden is altijd inclusief een retourlabel. Zelf ophalen van de Freestyle BouwBox doe je in Uden.

Wij versturen de BouwBox(en) 4 dagen voor de gereserveerde datum naar je toe. Dit zodat alles op tijd bij je binnen is. De dagen dat de BouwBox(en) voor je gereserveerde datum zijn extra’s en krijg je van ons!

Daarnaast krijg je bij ons de volledige huurperiode en gaat het retour sturen van de BouwBox(en) niet af van je huurperiode. In je Bricks Aholic account vind je terug wat de datum is dat de BouwBox(en) weer bij ons terug moeten zijn. Zo kan jij optimaal gebruik maken van de gehuurde lego!

Uitbreidingen bij de BouwDoos Freestyle huren

Om de activiteit compleet te maken bieden wij ook extra’s aan die je bij de LEGO kan huren.

Denk hierbij aan minifiguren en/of extra bouwplaten. Zo zorg je ervoor dat jouw (kinder)activitieit, workshop of evenement met LEGO een daverend succes wordt!

Wat is de prijs voor een BouwDoos Freestyle?

Wij maken op basis van je benodigdheden een prijsopgave voor je op. Laat ons je wensen weten in het onderstaande formulier.

BouwDoos Freestyle inhoud

De BouwBox Freestyle bevat 25L (+/- 6 kg) aangesorteerde lego, 4 bouwplaten in verschillende kleuren met het formaat 25 x 25 cm en brickseperatoren. Heb je meer bouwplaten nodig dan kan je in onderstaand formulier dit makelijk aangeven. Wil je ook minifiguren? Geef dit dan eveneens aan.

25 Liter aan losse LEGO blokken (genoeg van 8 personen).
Inclusief 4 bouwplaten. Meer Bouwplaten nodig dan zijn deze per stuk of in bundels van 2 of 4 bij te bestellen.

Extra mogelijkheden (Prijzen zijn per week)

  1. Vier extra grondplaten (4x): € 10,-
  2. Twee extra grondplaten (2x): € 5,-
  3. Minifiguren (per) 25 stuks: € 15,-

Prijsopgave aanvragen