Wij bieden je diverse betaalmethoden om je LEGO te kunnen huren. Je betaalt bij ons geen (extra) transactiekosten! Vind hieronder een overzicht van de door ons aangeboden betaalmethoden.

iDeal

iDeal

iDeal, de meest gebruikte online betalingsmethode van Nederland. Je betaalt in de betalingsomgeving van je eigen vertrouwde bank en je betaling wordt het snelste verwerkt. 

Bankoverschrijving

Overboeking

Met betalen per bankoverschrijving betaal je in je vertrouwde bankomgeving. Houd er wel rekening mee dat het geld niet direct op onze rekening staat, het kan dus voorkomen dat je bestelling hierdoor vertraging oploopt.

IBAN: NL60 KNAB 0407 8487 11
Rekeninghouder: Intellectualis h.o.d.n. Bricks Aholic
BIC: KNABNL2H

Pinnen (of Tikkie)

Betaal door te pinnen of met een tikkie. Deze betaalmethode is alleen mogelijk wanneer je jouw huurbestelling bij Bricks Aholic komt afhalen. Wij verzoeken je ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Betaal later (achteraf betalen)

Klarna - Achteraf betalen

Kies voor achteraf betalen via Klarna. Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen. Je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.

Betaal later (3 termijnen)

Klarna - Achteraf betalen

Kies voor achteraf betalen in 3 termijnen via Klarna. Met ‘Betaal later in 3 termijnen’ betaal je je bestelling achteraf. Je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 90 dagen (3 termijnen van 30 dagen). Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betaalwijze is alleen mogelijk bij bedragen boven de €30,-. Helaas staat Klarna lagere bedragen niet toe.

Bancontact

Bank Contact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Betaal in je vertrouwde bankomgeving. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

ApplePay

Betaal gemakkelijk met je Apple device.
Voltooi je betaling met je vingerafdruk of gezichtscan.

Creditkaart

Betaal je te huren lego met je Visa, Mastercard of elke andere creditkaart.
Hiermee ben je verzekerd en betaal je wanneer het jou goed uitkomt.

Op rekening (factuur met betaaltermijn) – Alleen op aanvraag en voor bedrijven

Wil je als bedrijf, stichting, vereniging bij ons lego huren dan is in sommige gevallen het mogelijk om op rekening (factuur) te huren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.