LEGO kopen kan best prijzig zijn, waarom huur je het niet?

Wij zijn Bricks Aholic; een lego verhuurbedrijf welke verschillende lego BouwBoxen verhuurt.
Met deze actie kan je bij ons lego huren met je gemeentepas. Je ontvangt na je aanvraag van ons een actievoucher. Deze kan je inleveren voor een legotheek BouwBox, Kinderfeest BouwBox of Vakantie BouwBox is. Jij kiest de BouwBox welke het beste bij jouw past!

Hoe werkt het?

Vul het aanvraagformulier in

Vul onderstaande gegevens in om de aanvraag af te ronden. Wij sturen je binnen 3 werkdagen de actievoucher naar je toe.


Kies je BouwBox

Na ontvangst van je actievoucher kan jij jouw BouwBox kiezen. Je hebt de keuze uit een legotheek bouwbox, Kinderfeest BouwBox of een Vakantie Bouwbox.

Reken af en start je huurperiode

Na je keuze en het invoeren van je actievoucher blijft er een bedrag over. Het bedrag dat overblijft dien je te voldoen via een van onze betalingsmethodes. Wij gaan na betaling aan de slag om jouw BouwBox verzendklaar te maken!

LEGO voor elke LEGO bouwer te huur bij Bricks Aholic

Veel gestelde vragen

Wat mag ik kiezen?

Je kan kiezen met deze actie uit 3 verschillende BouwBoxen, namelijk: Legotheek, Kinderfeest of Vakantie.

Kan ik de BouwBox laten verzenden?

Ja! Wij verzenden via fietskoeriers.nl of DHL. De kosten voor bezorgen en retourneren zie je tijdens het afrekenen. Levering van de BouwBox vindt plaats bij een DHL-Servicepunt bij je in de buurt.

Hoe werkt het retourneren?

Enkele dagen voor het einde van de huurperiode ontvangt je van Bricks Aholic een herinneringsemail om de BouwBox te retourneren. Vraag via je Bricks Aholic Account een retourlabel aan of gebruik de retourlabel welke bij de BouwBox is meegeleverd.

Laat de retourlabel of ontvangen QR-code scannen bij een DHL-servicepunt bij je in de buurt. Vervolgens zal de BouwBox retour naar Bricks Aholic worden gestuurd.

Hoe snel verwerken jullie mijn aanvraag?

Na ontvangst van je aanvraag doen wij een controle van de pasgegevens bij de Gemeente. Na verwerking sturen we je een email waarin je van ons de actievoucher ontvangt. Vervolgens kan je een van de BouwBoxen (Legotheek, Kinderfeest of Vakantie) uitkiezen en voer je de actievoucher in bij het afrekenen. Het bedrag dat overblijft dien je te voldoen via een van onze betalingsmethodes.

Mijn vraag staat niet genoemd, wat nu?

Stel je vraag per email of via whatsapp aan ons. We helpen je dan graag verder!