Amsterdamse stadspas LEGO actie

Samen met de gemeente Amsterdam hebben wij een speciale actie wanneer je kind een Amsterdam stadspas bezit.Je kan met je Amsterdam stadspas lego huren voor € 3,- (drie euro), normaal € 32,50. Wij regelen de verzending en retournering na je huurperiode. De BouwBox bestaat uit 3 lego sets met een totaal van 1000 lego-bouwstenen.

Geldende actievoorwaarden Gemeente Amsterdam

  • Actieperiode: 17 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Leeftijd: 5 t/m 14 jaar
  • Stadspasprijs: €3,- (normale prijs €32,50)
  • Beschikbaarheid: OP=OP!
  • Deze actie is geldig per kind met een Amsterdam stadspas.
  • Je dient Bricks Aholic een kopie van de stadspas toe te sturen
    (dit doe je tijdens het aanvragen van de BouwBox).

Veel gestelde BouwDoos vragen


Hoe stuur ik de gehuurde LEGO terug?

Enkele dagen voor het einde van de huurperiode ontvangt je van Bricks Aholic een email om de LEGO BouwBoz te retourneren. Volg de instructies in deze email op om de BouwBox te retourneren aan Bricks Aholic.

Mag ik zelf de LEGO uitkiezen?

Nee, Bricks Aholic stelt een BouwBox met 3 lego-sets met ongeveer 1000 bouwstenen samen. Wel kan je tijdens het aanvragen je favoriete lego thema’s doorgeven. Bricks Aholic probeert hier dan rekening mee te houden tijdens het samenstellen van de BouwBox.

Hoe snel wordt de BouwBox naar mij toegestuurd?

Na ontvangst van je aanvraag doet Bricks Aholic een controle van de stadspas gegevens bij de gemeente Amsterdam. Na verwerking ontvang je een email waarin je bestelling wordt bevestigd. Hierna wordt je op de hoogte gehouden over de verdere verwerking van de BouwBox.

Ik heb meerdere kinderen, mag ik dan meerdere BouwBoxen aanvragen?

Dit is mogelijk wanneer elk kind zijn eigen Amsterdam Stadspas heeft. We vragen je wel om voor elk kind een aparte aanvraag in te dienen.

Mijn vraag staat niet bij bovenstaande vragen…

Stel je vraag per email aan ons. We helpen je dan graag verder!


Aanvragen BouwBox