Lees op deze pagina wat onze klanten van onze LEGO verhuurdienst vinden. Wij vragen na elk verhuur de klant zijn ervaring met ons te delen. Wij plaatsen alle ervaringen op onze website. Dit om jou een zo’n eerlijk beeld van onze dienstverlenging te geven.

N. de Bruijn - April 2022

Mijn zoon heeft best wat LEGO, maar dat bouwt hij maar één of misschien twee keer. Ik las in de krant een artikel over Bricks Aholic en dat was de oplossing. Wesley heeft passie voor LEGO, erg leuk om te ervaren. Hij heeft het hele gebeuren van inschrijven tot inleveren goed voor elkaar. Z'n kantoor is wat lastig te vinden, misschien zou er aan de straatkant een naambord kunnen hangen op het gebouw. De BouwDozen zijn voor Iedereen die verschillende LEGO sets wil bouwen. Ik ben een tevreden klant!

L. van Klaveren - Maart 2022

Bricks Aholic is ons van harte aanbevolen door iemand die er al ervaring mee had. Helemaal fantastisch de verhuurdienst! Zaterdagochtend gebeld omdat ik samen met onze 10 jarige dochter in quarantaine moest. Na overleg kon mijn man diezelfde middag nog 3 Lego pakketten ophalen. Hier heeft zij zich dagenlang mee kunnen vermaken. De communicatie is snel en ontzettend persoonlijk. Zelfs aan alternatieve bouwconstructies is gedacht, waardoor ze nog langer plezier van de pakketten heeft gehad. Ik zou Bricks Aholic aan iedereen die van Lego houd aanbevelen en die er zorgvuldig mee om kan gaan. Met hele kleine kindjes lijkt mij de kans dat er wat steentjes kwijtraken wat groter. Al is dat natuurlijk ook niet het einde van de wereld… Wij gaan zeker vaker gebruik maken van deze TOP service!!

Leoni de Haan - Januari 2022

De site is heel duidelijk en mijn zoontje van 5 had snel een paar leuke bouwpakketten uitgezocht. Ik had vooraf en tussen nog een paar vragen en die werden supersnel en duidelijk beantwoord. De Bouwdoos kwam snel en we hebben veel plezier gehad om alles in elkaar te zetten. Dat is uiteindelijk toch het enige wat ie wil, alles in elkaar zetten..hij speelt er uiteindelijk maar eventjes mee. Vind dit een heel leuk idee.

Angelique - Januari 2022

Het was een groot succes! Had al lopen te pochen dat ik het beste kerstkado voor een kerstvakantie in lockdown onder de boom had gelegd en daarin kreeg ik gelijk: we hebben met ons allen (manlief, 2 dochters en ik) de hele kerstvakantie gebouwd. Heel fijn, zeker voor herhaling vatbaar! Er misten wel wat stukjes van de Starwars set, die heb ik ook genoteerd op het formulier. Gelukkig konden we de ontbrekende stukjes tijdelijk uit de Lego-verzameling van onze oudste dochter halen dus we hebben gewoon kunnen bouwen. Mooi werk!

Chris - Januari 2022

We hebben genoten van de enorme klus (75252 – Imperial Star Destroyer) en zijn heerlijk samen aan het bouwen geweest. Technisch lego en gewone dus dat was een mooie uitdaging. Gezellig tijdens de lockdown en quarantaine, dit was ons ideale tijdverdrijf. Super service en direct contact bij vragen, wij zoeken weer een mooie nieuwe uitdaging om te bouwen. We zijn fan van brick aholic.

Marcel – Januari 2022

Superleuk om samen met mijn zoon Lego sets te bouwen (en ermee te spelen natuurlijk). We hebben dit nu 3 maanden gedaan en altijd was alles perfect in orde. Verzending en retourneren ging heel makkelijk.

Kim van Wijnen - Januari 2022

Very happy with this service! We rented 3 basics sets and 1 premium set and had lots of fun! They even got delivered in a really cool box. The ideal way to have fun building Lego and not to fill your house with more clutter. The sets were all complete and they even provide alternative builds for some sets. Also the customer support is very fast and thoughtful.

Benyamin - Januari 2022

Super snelle service en heel schoon en mooi lego!top geregeld

E. MamaScrapelle - Januari 2022

Wij hebben nu 2 keer een doos gehuurd en mijn dochter heeft er met veel plezier mee gebouwd en gespeeld. Het uit elkaar halen en terugsturen is even een dingetje, maar de belofte van een nieuwe doos maakt het weer goed. Het is perfect om te ontdekken of je kind van lego houdt en hoeveel tijd je kind er mee speelt. En voor volwassenen ook heerlijk om samen met je kind even qualitytime te hebben als je mee mag helpen. De communicatie en service zijn goed. Wij hadden een set waar flink wat stenen van ontbraken maar kregen een nieuwe set aangeboden. Ik hoop dat Bricksaholic snel mag groeien en dat er meer keuze komt in sets om te huren en dan met name voor meisjes.

Marinus Habraken - December 2021

Het is een super fijn bedrijf om te huren.prijs goed service is uitstekend en goede gasten.groetjes marinus

Y. Drajy - Januari 2022

It was an amazing experience for my son With many 3 sets at the same time He was very excited and spent 2 days till he finished them A full 2 days of achievements Many thanks bricksaholic

I. van Drunen - Januari 2022

Fijn contact duidelijk, ook toen er 3 blokjes miste snel opgelost door Wesly. We hebben veel bouwplezier gehad. We komen zeker nog eens terug.

Marieke - Januari 2022

Super veel keuze en dus voor ieder wat wils. Het huren en retourneren gaat heel gemakkelijk. Wanneer je een vraagt hebt of er ontbreekt bijvoorbeeld een blokje dan wordt dat netjes en snel opgelost. Top service voor een hele nette prijs!

Mirjam K. - Januari 2022

Goed voor uren speelplezier! Super goede service en prettige communicatie

Gijs - Januari 2022

Super leuk om zelf je pakket samen te kunnen stellen. Heel leuk om een paar sets te kunnen bouwen.

Danny - Januari 2022

Onze zoon is heel erg blij met de LEGO tijdens de lockdown!

Marcel Panse - November 2021

Lego huren met een vaste maandelijkse prijs, superleuk 🙂

Glenn - September 2021

Leuk initiatief, de kleine is helemaal happy!

Pieter - September 2021

Hebben heel wat leuke uurtjes plezier ermee gehad! 👍💪

Fransie - Juni 2021

Goed aangeleverd en leuk.

Er is een mooie collectie om van te kiezen. Het komt in een mooie box en je hebt alles om mee aan de slag te gaan. Instructies van de service zijn duidelijk. Het is leuk om toch lego te kunnen bouwen zonder je zorgen te hoeven maken over waar je het neer gaat zetten.

De reden dat ik het geen vijf sterren geef, is omdat de verzendkosten voor de retournering voor eigen rekening zijn als je een pakketservice wil gebruiken ipv van afleveren op locatie. Ik snap dat dit een logische beslissing is geweest hoor 🙂

Maar het hele concept is leuk.

Anneke Malsen - Juni 2021

Super leuk om zelf je pakket samen te kunnen stellen. Onze meiden hebben er van genoten.

Mirjam - Juni 2021

Super leuk initiatief, kinderen vonden het erg leuk. Een mooi meegenomen voordeel vond ik hoe de kinderen om gaan met het geleende lego! Ze nemen verantwoordelijkheid om er netjes mee om te gaan en het compleet te houden :). Service was super, niets op aan te merken.

Regina - Mei 2021

Duidelijke en goede service! Het aankoop en bestelproces is heel duidelijk en simpel en de lego werd snel bezorgd. Bij 1 set miste een paar blokjes, maar daar werd snel op gereageerd en goed opgelost. Heel leuk om een paar nieuwe sets te kunnen bouwen.

Wesley - Mei 2021

Geweldige manier om te kunnen legoen zonder een fortuin uit te geven! Ja, het is dan niet van mijzelf maar op deze manier kan ik sets bouwen die normaal boven mijn budget liggen!