Lees op deze pagina wat onze klanten van onze LEGO verhuurdienst vinden. Wij vragen na elk verhuur de klant zijn ervaring met ons te delen. Wij plaatsen alle ervaringen op onze website. Dit om jou een zo’n eerlijk beeld van onze dienstverlenging te geven.

Noor de Bruijn - BouwDoos Master

Mijn kinderen bouwen lego vaak maar 1 keer. Dan is huren ideaal! Er wordt door Bricks Aholic meegedacht tijdens en voor het huren. Dit is een dikke plus! We hebben Bricks Aholic dan ook al aanbevolen om dezelfde reden: het huren en de service. Enige minpunt is de vele mails die we hebben ontvangen. Ook hierop wordt direct op gereageerd en verbeterd.


Janine Rops - BouwDoos Master

Mooie sets lego te huur voor schappelijke prijs en in de buurt. Ophalen en brengen werkt fijn. Omdat alles op kleur gesorteerd is, is het goed te maken. Enkele blokjes ontbraken bij 1 set. Dit heb ik doorgegeven per Whatsapp en is hierna opgelost. Leuk om legosets te kunnen bouwen zonder ze te hoeven aanschaffen. Goede service en fijne manier van contacten via WhatsApp.


Noor van Bergen, Brownys Event Productions - LEGO Evenement

Voor een van onze evenementen zochten wij een leuke activiteit voor kinderen.
Na even online gezocht te hebben kwamen we al snel uit bij Bricks Aholic!
Na elkaar gesproken te hebben konden we samen tot een leuk idee komen om uit te voeren op het evenement. Kinderen waren super enthousiast, ook ouders werden fanatiek. Het waren leuke verschillende activiteiten, ze duurden niet te lang of te kort, maar waren precies goed qua timing. Erg enthousiaste medewerkers, dit maakte de activiteit nog leuker. Top!


Luc Treebusch - BouwDoos Freestyle

Bedankt Bricks Aholic voor de LEGO (10x BouwDoos Freestyle).

Het Buccaneer Delft evenement viel enorm in de smaak. Teams gingen enthousiast aan de slag en we hebben gezien hoeveel moois er wel niet in een uurtje gebouwd kan worden. Van alle deelnemers ook enorm positieve reacties gehad, dus dit is waarschijnlijk wel iets wat we volgend jaar een vervolg gaan geven!


Agnes Captain - BouwDoos Freestyle

Ik heb de BouwDoos Freestyle gehuurd voor een kinderfeestje. Mijn kinderen breken niet graag hun eigen lego gebouwen af en op deze manier kon iedereen lekker spelen met veel blokjes. Prettig contact met Wesley. Echt leuk concept en duurzaam. Mijn meiden zouden wel graag iets meer meiden lego in de box hebben. De ouders en kinderen op het feestje waren enthousiast over dit concept!


M. Timmermans - BouwDoos Freestyle

Het was loeiheet en alles was buiten maar er is toch wel lekker gelego -ot (is geen werkwoord🙂). Dank voor alles!


Samantha - BouwDoos Freestyle

Het Feestje was geslaagd!!! Dank Bricks Aholic!


Hilde de Vaal - BouwDoos Master

De jongens waren heeeeel trots! Wat een klus was het om de millenium Falcon te bouwen! 💪🏼


Gerrit en Gemke van Veldhuizen - BouwDoos Freestyle

Ging super goed! Fijn contact, denkt mee en snelle levering zoals afgesproken. Kinderen hebben zich enorm vermaakt!


W. Noij - BouwDoos Freestyle

Wij hebben voor een LEGO kinderfeest een LEGO BouwDoos besteld. Deze werd ruim optijd geleverd en de kinderen hebben er veel plezier van gehad. Wat was het kinderfeest een succes!


N. de Bruijn - BouwDoos Creator

Mijn zoon heeft best wat LEGO, maar dat bouwt hij maar één of misschien twee keer. Ik las in de krant een artikel over Bricks Aholic en dat was de oplossing. Wesley heeft passie voor LEGO, erg leuk om te ervaren. Hij heeft het hele gebeuren van inschrijven tot inleveren goed voor elkaar. Z'n kantoor is wat lastig te vinden, misschien zou er aan de straatkant een naambord kunnen hangen op het gebouw. De BouwDozen zijn voor Iedereen die verschillende LEGO sets wil bouwen. Ik ben een tevreden klant!


L. van Klaveren - BouwDoos Creator

Bricks Aholic is ons van harte aanbevolen door iemand die er al ervaring mee had. Helemaal fantastisch de verhuurdienst! Zaterdagochtend gebeld. Na overleg kon mijn man diezelfde middag nog 3 Lego pakketten ophalen. Hier heeft zij zich dagenlang mee kunnen vermaken. De communicatie is snel en ontzettend persoonlijk. Zelfs aan alternatieve bouwconstructies is gedacht, waardoor ze nog langer plezier van de pakketten heeft gehad. Ik zou Bricks Aholic aan iedereen die van Lego houdt! Met hele kleine kindjes lijkt mij de kans dat er wat steentjes kwijtraken wat groter. Al is dat natuurlijk ook niet het einde van de wereld… Wij gaan zeker vaker gebruik maken van deze TOP service!!


Leoni de Haan - BouwDoos Basic

De site is heel duidelijk en mijn zoontje van 5 had snel een paar leuke bouwpakketten uitgezocht. Ik had vooraf en tussen nog een paar vragen en die werden supersnel en duidelijk beantwoord. De Bouwdoos kwam snel en we hebben veel plezier gehad om alles in elkaar te zetten. Dat is uiteindelijk toch het enige wat ie wil, alles in elkaar zetten..hij speelt er uiteindelijk maar eventjes mee. Vind dit een heel leuk idee.


A. Smith - BouwDoos Master

Het was een groot succes! Had al lopen te pochen dat ik het beste idee voor een vakantie had en daarin kreeg ik gelijk: we hebben met ons allen (manlief, 2 dochters en ik) de hele vakantie gebouwd. Heel fijn, zeker voor herhaling vatbaar! Er misten wel wat stukjes van de Starwars set, die heb ik ook genoteerd op het formulier. Gelukkig konden we de ontbrekende stukjes tijdelijk uit de Lego-verzameling van onze oudste dochter halen dus we hebben gewoon kunnen bouwen. Mooi werk!


C. van der Lugt - BouwDoos Master

We hebben genoten van de enorme klus (75252 – Imperial Star Destroyer) en zijn heerlijk samen aan het bouwen geweest. Technisch lego en gewone dus dat was een mooie uitdaging. Gezellig en dit was ons ideale tijdverdrijf. Super service en direct contact bij vragen, wij zoeken weer een mooie nieuwe uitdaging om te bouwen. We zijn fan van brick aholic!


Marcel – BouwDoos Master

Superleuk om samen met mijn zoon Lego sets te bouwen (en ermee te spelen natuurlijk). We hebben dit nu 3 maanden gedaan en altijd was alles perfect in orde. Verzending en retourneren ging heel makkelijk.


Kim van Wijnen - BouwDoos Creator

Very happy with this service! We rented 3 basics sets and 1 premium set and had lots of fun! They even got delivered in a really cool box. The ideal way to have fun building Lego and not to fill your house with more clutter. The sets were all complete and they even provide alternative builds for some sets. Also the customer support is very fast and thoughtful.


Benjamin de Murashkin - BouwDoos Master

Super snelle service en heel schoon en mooi lego! Top geregeld


Ellen Snuverink - BouwDoos Creator

Wij hebben nu 2 keer een doos gehuurd en mijn dochter heeft er met veel plezier mee gebouwd en gespeeld. Het uit elkaar halen en terugsturen is even een dingetje, maar de belofte van een nieuwe doos maakt het weer goed. Het is perfect om te ontdekken of je kind van lego houdt en hoeveel tijd je kind er mee speelt. En voor volwassenen ook heerlijk om samen met je kind even qualitytime te hebben als je mee mag helpen. De communicatie en service zijn goed. Wij hadden een set waar flink wat stenen van ontbraken maar kregen een nieuwe set aangeboden. Ik hoop dat Bricksaholic snel mag groeien en dat er meer keuze komt in sets om te huren en dan met name voor meisjes.


Marinus Habraken - BouwDoos Master

Het is een super fijn bedrijf om te huren.prijs goed service is uitstekend en goede gasten.groetjes marinus


Y. Drajy - BouwDoos Basic

It was an amazing experience for my son With 3 sets at the same time He was very excited and spent days till he finished them. Days of building and of achievements, many thanks bricksaholic!


I. van Drunen - BouwDoos Master

Fijn contact duidelijk, ook toen er 3 blokjes miste snel opgelost door Wesley. We hebben veel bouwplezier gehad. We komen zeker nog eens terug.


Marieke - BouwDoos Master

Super veel keuze en dus voor ieder wat wils. Het huren en retourneren gaat heel gemakkelijk. Wanneer je een vraagt hebt of er ontbreekt bijvoorbeeld een blokje dan wordt dat netjes en snel opgelost. Top service voor een hele nette prijs!


Mirjam K. - BouwDoos Master

Goed voor uren speelplezier! Super goede service en prettige communicatie


Gijs van den Broek - BouwDoos Creator

Super leuk om zelf je pakket samen te kunnen stellen. Heel leuk om een paar sets te kunnen bouwen.


Danny van de Kerkhof - BouwDoos Master

Onze zoon is heel erg blij met de LEGO en heeft genoeg te bouwen!


Marcel Panse - BouwDoos Master

Lego huren met een vaste prijs, superleuk 🙂


Glenn - BouwDoos Master

Leuk initiatief, de kleine is helemaal happy!


Pieter - BouwDoos Master

Hebben heel wat leuke uurtjes plezier ermee gehad! 👍💪


Fransie - BouwDoos Crator

Goed aangeleverd en leuk.

Er is een mooie collectie om van te kiezen. Het komt in een mooie box en je hebt alles om mee aan de slag te gaan. Instructies van de service zijn duidelijk. Het is leuk om toch lego te kunnen bouwen zonder je zorgen te hoeven maken over waar je het neer gaat zetten.

De reden dat ik het geen vijf sterren geef, is omdat de verzendkosten voor de retournering voor eigen rekening zijn als je een pakketservice wil gebruiken ipv van afleveren op locatie. Ik snap dat dit een logische beslissing is geweest hoor 🙂

Maar het hele concept is leuk.


Anneke Malsen - BouwDoos Creator

Super leuk om zelf je pakket samen te kunnen stellen. Onze meiden hebben er van genoten.


Mirjam - BouwDoos Creator

Super leuk initiatief, kinderen vonden het erg leuk. Een mooi meegenomen voordeel vond ik hoe de kinderen om gaan met het geleende lego! Ze nemen verantwoordelijkheid om er netjes mee om te gaan en het compleet te houden :). Service was super, niets op aan te merken.


Regina - BouwDoos Creator

Duidelijke en goede service! Het aankoop en bestelproces is heel duidelijk en simpel en de lego werd snel bezorgd. Bij 1 set miste een paar blokjes, maar daar werd snel op gereageerd en goed opgelost. Heel leuk om een paar nieuwe sets te kunnen bouwen.


Rieki - BouwDoos Master

Geweldige manier om te kunnen legoen zonder een fortuin uit te geven! Ja, het is dan niet van mijzelf maar op deze manier kan ik sets bouwen die normaal boven mijn budget liggen!