BouwDoos Freestyle zit bordevol LEGO bouwstenen!

Huur je losse LEGO blokken

Ben je op zoek naar LEGO voor een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst? Of wil je een bouw- dag of week organiseren op een school, Buitenschoolse opvang (BSO) of Naschoolse opvang (NSO)?  Bricks Aholic biedt een makkelijk manier om deze LEGO bouwstenen te huren.

BouwDoos Freestyle, hoe werkt het huren?

De BouwDoos Freestyle bevat 25 liter aan verschillende LEGO blokken. De BouwDoos is door de gemengde bouwstenen voldoende voor 8 à 10 personen en geschikt voor zowel meisjes als jongens vanaf de leeftijd vanaf 5 jaar. Ben je van plan om een grote activiteit te organiseren? Neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar de benodigdheden. Dit zodat je genoeg LEGO voor jouw evenement/activiteit hebt!

De BouwDoos Freestyle kan worden opgehaald of naar je worden verstuurd, naar je versturen? Dan rekenen wij verzendkosten welke per BouwDoos Freestyle € 12,50 (inclusief retourlabel) zijn. Kom je de BouwDoos afhalen dan zijn er uiteraard geen verzendkosten!

Uitbreidingen bij de BouwDoos Freestyle huren

Om het feest of activiteit compleet te maken bieden wij ook extra’s die je bij de LEGO kan huren.

Denk hierbij aan minifiguren en/of bouwplaten. Zo zorg je ervoor dat jouw (kinder)activitieit, workshop of evenement met LEGO een daverend succes wordt!

Wat is de prijs voor een BouwDoos Freestyle?

De huurprijs voor een BouwDoos Freestyle is per week . Wil je de BouwDoos langer dan 7 dagen of meer dan 5 BouwDozen huren, dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen.

BouwDoos Freestyle inhoud

25 Liter aan losse LEGO blokken (genoeg van 8 – 10 personen).
Bouwplaten zijn per 2 of 4 bij te bestellen.

Extra mogelijkheden (Prijzen zijn per week)

  1. Vier grondplaten (4x): € 10,- Klik hier om toe te voegen
  2. Twee grondplaten (2x): € 5,- Klik hier om toe te voegen
  3. Minifiguren (per) 25 stuks: € 15,- Klik hier om toe te voegen