BouwDoos Freestyle zit bordevol LEGO bouwstenen!

Huur je losse LEGO blokken

Ben je op zoek naar LEGO voor een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst? Of wil je een bouw- dag of week organiseren op een school, Buitenschoolse opvang (BSO) of Naschoolse opvang (NSO)?  Bricks Aholic biedt een makkelijk manier om deze LEGO bouwstenen te huren.

BouwDoos Freestyle, hoe werkt het huren?

De BouwDoos Freestyle bevat 25 liter aan verschillende LEGO blokken. De BouwDoos is door de gemengde bouwstenen voldoende voor 8 à 10 personen en geschikt voor zowel meisjes als jongens vanaf de leeftijd vanaf 5 jaar. Ben je van plan om een grote activiteit te organiseren? Neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar de benodigdheden. Dit zodat je genoeg LEGO voor jouw evenement/activiteit hebt!

De BouwDoos Freestyle kan worden opgehaald of naar je worden verstuurd, naar je versturen? Dan rekenen wij verzendkosten welke per BouwDoos € 12,50 (inclusief retourlabel) zijn. Kom je de BouwDoos afhalen dan zijn er uiteraard geen verzendkosten!

Uitbreidingen bij de BouwDoos Freestyle huren

Om het feest of activiteit compleet te maken bieden wij ook extra’s die je bij de LEGO kan huren.

Denk hierbij aan minifiguren en/of bouwplaten. Daarnaast ontvang je van ons in een map met leuke spelideeën. Zo zorg je ervoor dat jouw (kinder)feest of activitieit met LEGO een daverend succes wordt!

Wat is de prijs voor een BouwDoos Freestyle?

De kosten voor een BouwDoos Freestyle worden per week berekend. Wil je de BouwDoos langer dan 7 dagen of meer dan 1 BouwDoos huren, dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen.

BouwDoos Freestyle inhoud

  • 25 Liter aan losse LEGO blokken (genoeg van 8 – 10 personen)
  • 4 Grondplaten
  • Map met LEGO activiteit ideeën

Prijs: € 15,- per week (geen borgsom)
(Alle prijzen zijn inclusief BTW).

Extra mogelijkheden

  1. Extra grondplaten (4x): € 10,- Klik hier om toe te voegen
  2. Extra grondplaten (2x): € 5,- Klik hier om toe te voegen
  3. Minifiguren (per) 25 stuks: € 15,- Klik hier om toe te voegen