Maak je klaar voor een onvergetelijke (zomer)vakantie! Ga je binnenkort op vakantie met je familie en/of kinderen? We weten dat je al genoeg spullen moet meenemen in je caravan of auto, maar is er nog ruimte voor wat extra plezier? Maak kennis met de BouwBox Vakantie – dé ultieme bron van creativiteit en vermaak voor tijdens je vakantie!

Wat is de BouwBox Vakantie?

Nou, het is een doos vol ongesorteerde LEGO-stenen en twee bouwplaten. Perfect om wekenlang te bouwen op regenachtige dagen, tijdens een rustmoment of ‘s avonds terwijl je druk bezig bent met koken of het opruimen van de vakantieplek. Zowel jij als je kinderen zullen er dol op zijn!

Wat zit er precies in de BouwBox Vakantie?

Je vindt er maar liefst 12,5 liter (3 KG) ongesorteerde LEGO-stenen. Denk aan blokken, platen, wielen, ramen, deuren, grote en kleine stenen, en nog veel meer. Daarnaast ontvang je twee bouwplaten van 25×25 cm, zodat je meteen kunt beginnen met bouwen van je gaafste bouwwerken! De BouwBox vakantie is geschikt voor 2 tot 4 kinderen, dus er is genoeg plezier voor iedereen! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een gratis digitale PDF met leuke LEGO-spelletjes om je vakantie nog leuker te maken.

Maar hoe zit het met de prijs?

Maak je geen zorgen, Ook daar hebben we over nagedacht. De BouwBox Vakantie is te huur per week. Voor de eerste twee weken betaal je €20,- en voor elke volgende week slechts €5,-. Je kunt de BouwBox Vakantie maximaal vier opeenvolgende weken huren. Bovendien is de verzending naar een DHL-Servicepunt in Nederland en de retournering inbegrepen in de prijs. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van je vakantie en bouwen met LEGO!

Dus waar wacht je nog op?

Reserveer nu jouw BouwBox Vakantie door op de onderstaande knop te klikken en de gewenste datum(s) in te vullen. Wij zorgen ervoor dat de BouwBox vakantie op tijd bij je wordt afgeleverd, zodat je hem kunt meenemen op vakantie. Bereid je voor op eindeloos bouwplezier en maak van deze (zomer)vakantie een legendarisch avontuur met de BouwBox Vakantie!