• LEGO huren in December 2022

  We proberen ons LEGO Bibliotheek assortiment steeds verder uit te breiden. Deze maand hebben we elf nieuwe LEGO sets toegevoegd voor het huren van LEGO!

  Lees meer

 • LEGO huren in November 2022

  We proberen ons LEGO Bibliotheek assortiment steeds verder uit te breiden. Deze maand hebben we acht nieuwe LEGO sets toegevoegd voor het huren van LEGO!

  Lees meer

 • Wat zit er in een BouwDoos?

  Wat zit er in een BouwDoos?

  Met elke bouwdoos mag je maximaal drie LEGO sets of tot het maximale aantal bouwstenen uitkiezen. Een Basic BouwDoos bestaat uit maximaal drie sets en totaal 1000 bouwstenen; goed voor een jonge en/of beginnende en/of af en toe LEGO bouwer. Wil je meer uitdaging, kies dan voor de Creator BouwDoos. Deze bouwdoos heeft dezelfde keuzemogelijkheden […]

  Lees meer

 • November Nieuwsbrief

  November Nieuwsbrief

  ,

  November de maand om het rustig aan te doen voor de feestdagen. Lekker met een warme kop chocomelk, thee of andere drank aan tafel met een bak LEGO genieten. Immers is de maand november ook de maand om te genieten. We hebben deze maand weer een aantal nieuwe LEGO sets toegevoegd aan ons aanbod. Blijf dus elke maand spelen en bouwen met je Bricks Aholic lidmaatschap!

  Lees meer

 • Oktober Nieuwsbrief

  Oktober Nieuwsbrief

  ,

  Het is weer zover: de herfst is begonnen! Het wordt kouder, het gaat vaker regenen en de bomen verliezen langzaam hun blaadjes. We zitten meer binnen en het wordt sneller donker. De beste tijd om lekker met een bak LEGO aan tafel te zitten en gezellig te gaan bouwen!

  Lees meer

 • Bedrijvig Uden – LEGO is tijdloos en verveeld nooit!

  Bedrijvig Uden – LEGO is tijdloos en verveeld nooit!

  We staan in de nieuw uitgebrachte bedrijvig Uden van 2021. Lees het artikel…

  Lees meer

 • LEGOtheek Bricks Aholic in Uden

  LEGOtheek Bricks Aholic in Uden

  Wesley Bakker ziet graag dat dit speelplezier voor iedereen toegankelijk is, vandaar de gedachte om dit voorjaar een LEGOtheek onder de naam Bricks Aholic te starten.

  Lees meer