We laten je graag weten dat we je bestelling voor onze BouwBox Legotheek hebben ontvangen en nu wordt verwerkt. Je ontvangt van ons binnen enkele minuten een bevestiging per email.

Wat gebeurd er nu?

Wij gaan nu aan de slag om de door jouw gekozen lego sets verzendklaar te maken.

De BouwBox wordt in de meeste gevallen binnen vier (4) werkdagen verstuurd. Is de BouwBox verstuurd dan ontvang je van ons een track/trace.

Verzending van de BouwBox verloopt altijd naar een PostNL servicepunt bij je in de buurt, mits anders afgesproken. Houdt de track/trace dus goed in de gaten!

Je ontvangt van ons nog een bevestiging email, heb je na een uur nog geen bevesting email ontvangen neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het retourneren?

Enkele dagen voor het einde van de huurperiode ontvang je van ons een inleverherinnering. Is de BouwBox eerder aan je verstuurd. Dan kan je via je Bricks Aholic Account een retourlabel aanvragen. Gekozen voor afhalen in Uden dan maak je een terugbrengafspraak. Zie instructies voor het terugbrengen in je inleverherinneringsemail.

Wat als ik nog niet klaar ben na 4 weken?
Laat ons dit weten zodra je de inleverherinnering ontvangt. Wij zullen dan samen met jou de gehuurde LEGO verlengen voor het aantal weken dat je wilt of nogmaals met 4 weken. We maken hiervoor een verlenging bestelling voor je aan.

Waar kan ik de bestelling terug zien?
Je kan je bestelling terug kijken in je Bricks Aholic Account. Ga naar https://bricksaholic.com/mijn-account/