We laten je graag weten dat we je bestelling voor onze BouwBox hebben ontvangen en nu wordt verwerkt. Je ontvangt van ons binnen enkele minuten een bevestiging per email.

BouwBox kinderfeest - evenement - workshop - lego huren

Wat gebeurd er nu?

De BouwBox wordt in de meeste gevallen vier (4) werkdagen voor je reserveerdatum verstuurd. Is de BouwBox verstuurd dan ontvang je van ons een track/trace.

Verzending van de BouwBox verloopt altijd naar een PostNL servicepunt bij je in de buurt, mits anders afgesproken. Houdt de track/trace dus goed in de gaten!

De tijd dat de BouwBox eerder bij je aankomt dan je reserveerdatum nemen wij voor onze kosten.

Heb je gekozen voor afhalen dan ontvang je voor het maken van een afhaalafspraak nog een aparte email van ons. We houden je verder op de hoogte per email en/of whatsapp.

Hoe werkt het retourneren?

Enkele dagen voor het einde van de huurperiode ontvang je van ons een inleverherinnering. Is de BouwBox eerder aan je verstuurd. Dan gebruik je de bijgeleverde retourlabel om de BouwBox via een PostNL servicepunt, bij je in de buurt, aan ons te retourneren anders maak je een terugbrengafspraak. Zie instructies voor het terugbrengen in je inleverherinnering email.

Waar kan ik de bestelling terug zien?
Je kan je bestelling terug kijken in je Bricks Aholic Account. Ga naar https://bricksaholic.com/mijn-account/